Serviciile nu au fost achitate. Pentru activarea paginii web,
Vă rugăm să luați legătura cu administratorul.

×
Meniu

Distribuirea pachetelor cu produse alimentare beneficiarilor Serviciului de alimentare

Astăzi, Directia Asistenta Sociala Ciocana și Direcția Asistență Socială Centru , au distribuit 400 pachete cu produse alimentare beneficiarilor Serviciului de alimentare.
❗️ În timpul distribuirii și în cadrul transportării pungilor cu alimente au fost respectate toate măsurile de prevenire a infecției COVID-19.
☑️ Lista de produse incluse în pachete constă din: pește, carne, cașcaval, unt, biscuiți, crupe de ovăz, orez, paste, zahăr.
 Serviciul de alimentare din cadrul Direcției generale asistență medicală și socială funcționează în conformitate cu Decizia Consiliului municipal Chișinău nr. 5/17 din 24 Iulie 2018, care prevede “Prepararea și servirea zilnică a unei mese de persoană”. 📎În contextul evoluției situației epidemiologice, în vederea securizării și protejării sănătății beneficiarilor, prin Hotărârea Comisiei extraordinare de sănătate publică a municipiului Chișinău nr. 49 din 15.12.2021, în perioada 01.01.2022 – 31.03.2022, în schimbul prânzurilor calde, sunt acordate pachete cu produse alimentare.
Beneficiarii Serviciului de alimentare sunt persoanele/familiile social vulnerabile, persoanele cu dizabilități și bătrânii.