Serviciile nu au fost achitate. Pentru activarea paginii web,
Vă rugăm să luați legătura cu administratorul.

×
Meniu

Binele se face în liniște. Lumina în sufletele celor mai triști poate fi adusă oricând.

Raiul e lângă noi, nu este departe,
Raiul îşi face cuiburi în casele oamenilor buni cu suflete curate.

În Săptămâna Mare, de Vinerea Paștelui vrem să îl cunoașteți pe dnul Ruslan Stânga, persoana ce se află în umbra numeroaselor donații făcute beneficiarilor Direcției asistență socială Centru.

Membrul Institutului pentru Iniţiative Rurale și liderul grupului de inițiativă care, sistematic, îi bucură pe cei mai triști ca noi a afirmat:

„Am văzut ce se întâmplă în societate, sunt diferite presiuni de diferite dimensiuni, și, împreună cu grupul de inițiativă, simțim nevoia de a dărui empatie, de a arăta ceva ce este firesc oricărui om.

Dimensiunea umană e înțeleasă de noi mult mai bine din perspectiva creștină.

Oferim oamenilor ceea ce credem că este nevoie pentru trup și suflet. Ne solidarizăm cu nevoile oamenilor. Moldova este una dintre cele mai sărace țări din Europa,  și știm ca nu sunt suficiente resurse și pârghii pentru a oferi oamenilor lumină și zâmbet.

Încercăm să oferim oamenilor un zâmbet. Încercăm să spunem oamenilor că au valoare prin ei înșiși!

Suntem bucuroși că Direcția asistență socială Centru oferă posibilitatea de a-i ajuta pe cei care au nevoie, pe cei care sunt mai nefericiți ca noi.”

La rândul său, Direcția generală asistență socială și sănătate a Consiliului municipal Chișinău aduce sincere mulțumiri pentru contribuția enormă și donațiile oferite beneficiarilor de către liderul grupului de inițiativă, Dl Ruslan Stânga, și, vă asigură că fiecare gând pozitiv venit în această perioadă este un semn de prețuire și motivare pentru a nu vă opri din a aduce zâmbet și speranță celor mai triști.

Angajații din domeniul asistenței sociale cunosc că buna intenție se dovedește prin fapte. Faptele bune ne apropie tot mai mult de lumină în perioada sărbătorilor pascale. Faptele armonioase sunt generate unele din altele, într-o desfășurare neîncetată. Este o curgere continuă a luminii.