Serviciile nu au fost achitate. Pentru activarea paginii web,
Vă rugăm să luați legătura cu administratorul.

×
Meniu

Campania de informare „Integritate pentru Sănătate”

📌 Continuă Campania de informare „Integritate pentru Sănătate”: Personalul medical de la IMSP Spitalul Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco” instruit de CNA
✅ Natalia Cheptea, instructor CNA, a trecut în revistă noțiunile de:
✔️ Cadouri admisibile și cele nepermise de legislație;
✔️ Influenta necorespunzătoare;
✔️ Institutul avertizorului de integritate;
✔️ Autoritățile de protecție.
📎„Avem mecanisme ce ne permit să identificăm persoanele care pot fi atrase în unele acțiuni de corupție. Avertizor poate deveni orice angajat/fost angajat, care activează/a activat într-o instituție 12 luni și este la curent cu astfel de cazuri”, a menționat Natalia Cheptea.
📎„Cunoaștem ce înseamnă Integritate. Cazurile înregistrate în alte instituții știrbesc din imaginea noastră și compromit profesia de lucrător medical. Toate trebuie să aibă o limită. Îmi doresc un sistem municipal de sănătate puternic și cu integritate”, a declarat Boris GÎLCA, șeful Direcției Generale Asistență Medicală și Socială (DGAMS).
📌 Campania DGAMS de informare integritate si anticoruptie, in parteneriat cu Centrul National Anticoruptie, va continua până în luna iulie inclusiv si este parte a Planului Local Anticorupție al municipiului Chișinău pentru anii 2022-2025 dezvoltat de Primăria Municipiului Chișinău.