Serviciile nu au fost achitate. Pentru activarea paginii web,
Vă rugăm să luați legătura cu administratorul.

×
Meniu

DGAMS și Consiliul municipal Chișinău al Federației Sindicate „Sănătatea” din Moldova au semnat o nouă CONVENȚIE-CADRU: Ce prevede Documentul

📌 DGAMS și Consiliul municipal Chișinău al Federației Sindicate „Sănătatea” din Moldova au semnat o nouă CONVENȚIE-CADRU: Ce prevede Documentul
✅ Astăzi, 24 mai 2022, Direcția Generală Asistență Medicală și Sănătate și Consiliul municipal Chișinău al Federației Sindicate „Sănătatea” din Moldova au semnat, în ședința deliberativă, Contractul colectiv de Muncă între cele două entități pentru anii 2022-2025.
✅În cadrul ședinței municipale bipartide au fost prezenți toți cei opt membri din grupul de lucru. Președintele Confederației “Sănătatea”, Tudor CĂRĂRUȘ, și șeful DGAMS, Boris GÎLCA, au mulțumit echipei și au consemnat evenimentul printr-o strângere colegială de mână.
📎„Este un moment semnificativ pentru noi. Documentul semnat este de orientare managerială. Acesta vine să reitereze respectarea drepturilor angajaților din sistemul medical, să faciliteze motivația profesională și salarială a angajaților din domeniu și este un document-cadru care se aliniază principiilor de membru al Confederației Sindicatelor. Ne dorim un sistem medical puternic, cu personal profesionist, calificat și motivat”, a menționat șeful DGAMS, Boris GÎLCA.
✔️CONVENȚIA-CADRU intră în vigoare din data semnării.