Serviciile nu au fost achitate. Pentru activarea paginii web,
Vă rugăm să luați legătura cu administratorul.

×
Meniu

Eurovision-ul a ajuns astazi la Asociația Surzilor și Societatea Orbilor din Moldova: Frații ADVAHOV au mers în vizită la persoanele cu dizabilități!

📌 Eurovision-ul a ajuns astazi la Asociația Surzilor și Societatea Orbilor din Moldova: Frații ADVAHOV au mers în vizită la persoanele cu dizabilități!
✅Mai multe cutii cu produse alimentare au fost livrate azi către persoanele cu dizabilități din cele două asociații, produse oferite de TIKA.
✅La eveniment au participat Primarul General al Capitalei Ion CEBAN, șeful Direcției Generale Asistență Medicală și Socială (DGAMS) Boris GÎLCA, Pretorul sectorului Centru, Vadim HÎNCU, reprezentanții Agenției de Cooperare Turcească TIKA, dar și frații ADVAHOV, reveniți recent de la Eurovision.
📎„V-am adus multă dragoste din partea poporului turc. Apreciem întreg efortul depus de Primăria Municipiului Chișinău și îl vom susține pe Dl Primar în tot ce face pentru oraș și pentru voi”, a mentionat dna Selda Özdenoglu, Șefa Agenției TIKA în Moldova
📌Frații Advahov au interpretat pentru nevăzători și câteva melodii, prima fiind Trenulețul.
📎„Am mai învățat azi de la voi o lecție: să iubesc și mai mult viața. DGAMS va fi întotdeauna alături de voi. Am realizat multe lucruri frumoase pina in prezent și le vom continua”, a menționat Boris GÎLCA.
📌 Primarul General al Capitalei a mulțumit partenerilor pentru implicare, iar comunităților din Asociația Surzilor și Societatea Orbilor le-a comunicat că sunt binevenite oricând la Primărie și doleanțele lor vor fi auzite, analizate și se vor găsi neapărat soluții pentru a fi realizate.