Serviciile nu au fost achitate. Pentru activarea paginii web,
Vă rugăm să luați legătura cu administratorul.

×
Meniu

În perioada 5-9 aprilie 400 de familii devaforizate din municipiul Chișinău au beneficiat de pachete cu produse alimentare

Acțiunea a avut loc la inițiativa Societatea de Cruce Roșie din Moldova cu suportul financiar al Guvernului Canadei, prin intermediul apelului global Federației Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie (IFRC).

Fiecare pachet cântăreşte peste 14 kg şi conţine produse cu paste făinoase, crupe, ulei şi conserve din carne.

Pachetele au fost distribuite de direcțiile teritoriale de asistență socială, cu asigurarea  respectării tuturor normelor pentru reducerea răspândirii infecției COVID-19, cu participarea reprezentantului Crucii Roșii, beneficiarilor aflați la evidența structurilor teritoriale de asistență socială.

La data de 5-6 aprilie au fost distribuite cîte 80 de pachete din cele 400 cu produse alimentare în sectorul Râșcani și Ciocana, urmând repartizarea și în celelalte sectoare ale capitalei.

Direcția generală asistență socială și sănătate a Consiliului municipal Chișinău exprimă sincere mulțumiri echipei Crucea Roșie din Moldova pentru lotul de asistență umanitară întru susținerea persoanelor defavorizate afectate de pandemia Covid-19.

„Vă mulţumim mult pentru ajutorul acordat, acesta reprezintă un adevărat sprijin pe care l-am primit bucuroşi şi cu mare recunoştinţă spre a fi transmis mai departe persoanelor care au nevoie de ajutor și susținere în această perioadă critică”, a afirmat șeful Direcției generale asistență socială și sănătate, Tatiana BUCEARSCHI.

Pentru publicul general, Campania de informare si constientizare a populatiei în vederea limitării infectării cu virusul COVID-19, sub egida Primăriei municipiului Chișinău, continuă în sistem online și pe rețelele de socializare prin publicarea de materiale și prin apelul la respectarea măsurilor de protecție și informații corecte și complete despre vaccinarea împotriva COVID-19.