Serviciile nu au fost achitate. Pentru activarea paginii web,
Vă rugăm să luați legătura cu administratorul.

×
Meniu

Încălțăminte ortopedică pentru copiii refugiați de la Centrul municipal de plasament Patria-LukOil: Donație de Ziua Internațională a Copiilor

📌 Încălțăminte ortopedică pentru copiii refugiați de la Centrul municipal de plasament Patria-LukOil: Donație de Ziua Internațională a Copiilor
📌 Bucuria a fost oferită celor 35 de copii care locuiesc aici împreună cu mamele, de către Rotary Club Chișinău Centru. Acțiunea de binefacere se înscrie în șirul evenimentelor care vor fi organizate de Primăria mun. Chișinău cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor.
✅ După cumpărături, toți împreună au mers și au servit înghețată și dulciuri.
➡️ Primăria mun. Chișinău, Direcția Generală Asistență Medicală și Socială aduce mulțumiri din suflet pentru donație Rotary Club Chișinău Centru, în special dnei Corina Zavtoni. Deja de mai multi ani între Rotary Club Chișinău Centru și Direcția Generală Asistență Medicală și Socială există un parteneriat de durată, axat pe actiuni frumoase și gesturi nobile.
✅ Copiii refugiați din Ucraina aflati in plasament la Centrul Patria-LukOil vor avea în curând și o sală de calculatoare pentru educatia online, iar pentru 1 iunie sunt planificate mai multe momente distractive și pline de voie bună organizate de Primăria Municipiului Chișinău.
Pentru ca acesti copii sunt AICI ca ACASĂ!