Serviciile nu au fost achitate. Pentru activarea paginii web,
Vă rugăm să luați legătura cu administratorul.

×
Meniu

„Integritate pentru sănătate”: Campania de informare lansată de Direcția Generală Asistență Medicală și Socială (DGAMS) în parteneriat cu CNA la Spitalul „Sf. Treime”

📌 „Integritate pentru sănătate”: Campania de informare lansată de Direcția Generală Asistență Medicală și Socială (DGAMS) în parteneriat cu CNA la Spitalul „Sf. Treime”
📌 Personalul medical de la IMSP Spitalul Clinic Municipal „Sf. Treime” a asistat astăzi la lecția de integritate profesională și cea instituțională.
✅ Instructorul CNA, Ion PRUTEANU a vorbit despre Testul de integritate și care sunt procedurile ce trebuie urmate în anumite situații care contravin Codului etic și moral al personalului medical.
📎 „Schimbarea trebuie să înceapă cu fiecare dintre noi. La fel de importantă însă rămâne și educația pacientului”, a menționat dl PRUTEANU și a îndemnat personalul medical să folosească Institutul Avertizorilor de Integritate. El a menționat că sunt 3 forme de avertizare: internă – în cadul instituției, externă – la CNA (080055555 sau www.cna.md) și publică.
📎 Șeful DGAMS, Boris GÎLCA: „SCM „Sf. Treime” este unul de referință pentru sistemul medical atât din mun. Chișinău, cât și din republică. Este cea mai mare instituție medicală municipală după numărul de angajați și multiprofil. Aici activează nume importante și notorii din medicină, ați gestionat cea mai mare criză pandemică din țară. Ați fost implicați în prima linie. Suntem însă și în continuare în zona de risc din cauza provocărilor. Eu cred cu fermitate că tot personalul de aici este onest și dedicat profesional. Îmi doresc să rămânem o echipă integră și corectă.”
📌 Campania DGAMS în parteneriat cu CNA „Împreună putem combate corupția” este parte a Planului Local Anticorupție al mun. Chișinău pentru anii 2022-2025 dezvoltat de Primăria mun. Chișinău . Aceasta va continua până în luna iulie inclusiv.