Serviciile nu au fost achitate. Pentru activarea paginii web,
Vă rugăm să luați legătura cu administratorul.

×
Meniu

Produse alimentare pentru cele 115 familii cu copii cu nevoi speciale de la Școala auxiliară Nr. 6 din Chișinău

✅ Produse alimentare pentru cele 115 familii cu copii cu nevoi speciale de la Școala auxiliară Nr. 6 din Chișinău
✔️Primăria Municipiului Chișinău și Direcția Generala Asistență Medicală și Socială, în parteneriat cu Agenția de Cooperare Turcească TIKA, au oferit azi, în contextul Zilei Internaționale a Familiei, ajutoare umanitare sub formă de cutii cu produse alimentare. De acestea au beneficiat 100 părinți cu copii cu grad sever de dizabilitate și alte 15 familii cu copii cu grad accentuat, care studiază la Școala auxiliară Nr. 6. De menționat că instituția este frecventată și de trei copii refugiați din Ucraina.
📎Prezent la eveniment, Ion CEBAN, Primarul General al Capitalei, a dat asigurări că va continua să susțină această instituție de învățământ și va oferi tot sprijinul pentru copiii și personalul didactic.
➡️DGAMS a fost reprezentată de Marina Buga, șeful adjunct al Direcției.
📎Reprezentanții TIKA, care are sloganul „Totul pentru un zâmbet”, au subliniat că își păstrează rolul de partener al Primăriei Municipiului Chișinău în dezvoltarea și implementarea proiectelor inclusiv sociale.
✅Tot în această săptămână alte loturi cu produse alimentare oferite de TIKA vor fi donate Asociației Surzilor, Asociației Nevăzătorilor și Societății Invalizilor, filialele Chișinău.