Serviciile nu au fost achitate. Pentru activarea paginii web,
Vă rugăm să luați legătura cu administratorul.

×
Meniu

Puncte mobile (un troleibuz și un autobuz), pentru vaccinarea antiCOVID-19 a populației municipiului Chișinău, vor staționa luni în sectorul Centru și comuna Trușeni

Direcția generală asietnță socială și sănătate a Consiliului municipal Chișinău informează că luni, 31 mai, curent,  2 puncte de vaccinare mobile: un troleibuz și un autobuz, se vor afla în intervalul orelor 10:00-18:00, în următoarele locații: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în preajma magazinului „UNIC”, iar autobuzul, destinat localităților suburbane va fi în comuna Trușeni, în adiacentul magazinului „Linella”.

Amintim că troleibuzul amenajat cu punct de vaccinare antiCOVID-19 circulă conform unui grafic prestabilit, în toate sectoarele capitalei, iar autobuzul este destinat suburbiilor.

În scopul facilitării identificării de către cetățeni a unităților, pe partea exterioară a acestora au fost lipite autocolante cu mesaje în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19.

Menționăm în perioada 26-30 mai, a. c., în punctele menționate au fost vaccinate peste 900 de persoane cu seruri disponibile aprobate pentru R. Moldova.