Serviciile nu au fost achitate. Pentru activarea paginii web,
Vă rugăm să luați legătura cu administratorul.

×
Meniu

Ședinta Consiliului de Administratie a Asociatiei Medicale Teritoriale (AMT) Centru

Ședinta Consiliului de Administratie a Asociatiei Medicale Teritoriale (AMT) Centru.
 AMT Centru deserveste cca 115.000 populatie si presteaza servicii de Asistenta medicala primara ca asistenta esentiala pentru sanatate in scopul asigurarii accesului universal la servicii medicale prin medicul de familie.
 Directorul AMT Centru Anadela Glavan a prezentat in fata Consiliului de Administratie raportul cu privire la activitatea medicala si economico-financiara pe a. 2021, la fel actiunile prioritare stabilite pentru a. 2022 in contextul asigurarii serviciilor calitative populatiei deservite.
 Consiliul de Administratie a apreciat inalt activitatea colectivului AMT Centru, mentionand pozitionarea institutiei ca una de referinta in asistenta primara. In mod special a fost mentionata asigurarea asistentei medicale in conditiile pandemiei COVID-19 (tratamentul la domiciliu, vaccinarea, testarile etc.).
📎 Concluziile ședinței Consiliului de Administrație la AMT Centru:
– Perfectionarea calitatii serviciilor AMP si accesului sporit la aceste servicii;
– Fortificarea infrastructurii medicale;
– Instruirea și perfecționarea continuă a resurselor umane;
– Diversificarea surselor de finantare din cadrul proiectelor investitionale, utilizarea rationala a resurselor financiare, implementarea unui management transparent si control managerial eficient;
– Înaintarea unui proiect investițional pentru finanțare din cadrul fondului asigurărilor obligatorii de sănătate;
– Implicarea activa in realizarea in 2022 a Planului de acțiuni pentru ”Anul lucrătorului medical din municipiul Chișinău”;
– Pregatirea AMT Centru pentru procesul de acreditare care urmeaza in acest an.