Serviciile nu au fost achitate. Pentru activarea paginii web,
Vă rugăm să luați legătura cu administratorul.

×
Meniu

Trecerea în neființă a celui care a fost Victor SAVIN, fost șef al Direcției Sănătății, consilier municipal, director al Spitalului Clinic Municipal nr. 1, șef de cabinet al Ministrului Sănătății.

                                             

Necrolog – DESCARCĂ

 

Primăria Chișinău, Direcția generală asistență socială și sănătate împreună cu întreaga comunitate medicală din municipiu sunt profund îndurerați de trecerea în neființă a celui care a fost Victor SAVIN, fost șef al Direcției Sănătății, consilier municipal, director al Spitalului Clinic Municipal nr. 1, șef de cabinet al Ministrului Sănătății.

Este o pierdere irecuperabilă pentru sistemul de sănătate. Am pierdut o personalitate notorie, de patrimoniu medical, un manager medical de excepție, un profesionist cu viziune, autoritate și devotament respectat.

Regretatul Victor SAVIN, doctor în medicină și conferențiar universitar a fost un ascendent din raiounl Telenești, urcând toate treptele ierarhiei profesionale.

A fost o figură proeminentă în medicină și managementul sanitar, care a contribuit strategic la dezvoltarea sistemului municipal de ocrotire al sănătății.

Domnia Sa a avut un aport substanțial la fortificarea în ansamblu a sistemului de sănătate național din Republica Moldova, a aprofundat reformele în Asistența Medicală Primară și în domeniul spitalicesc.

A fost un pilon desăvârșit a sistemului medical, un model de perseverență, devotament și responsabilitate. A pregătit multe cadre medicale și manageri în sănătate pe care astăzi de bazează sistemul medical.

Exprimăm condoleanțe, sentimente profunde de compasiune familiei, rudelor, prietenilor, colegilor și tuturor celor care i-au cunoscut.

 

Ion CEBAN

Angela Cutasevici

Boris Gîlca

Serafim Urecheanu

Ion Ababii

Emil Ceban

Dumitru Tintiuc

Ruxanda Glavan

Victor Puiu

Mihai Ciobanu

Iurie Crasiuc

Oleg Crudu

Dorina Tizu

Liliana Iașan

Anadela Glavan

Marina Golovaci

Elena Rotari

Alexandru Holostenco

Ludmila Bîrca

Aliona Rotari

Valeriu Cernețchi

Tatiana Gutium

Petru Bulgac

Igor Ciumeico

Valeriu Gobjilă

Violeta Baltă