Serviciile nu au fost achitate. Pentru activarea paginii web,
Vă rugăm să luați legătura cu administratorul.

×
Meniu

Vizita șefului Misiunii Organizației Internaționale de Migrație (OIM)

Vizita dlui Lars Johan Lönnback, șeful Misiunii
Organizației Internaționale de Migrație (OIM) la Direcția Generală Asistență Medicală și Socială (DGAMS)
☑️ În cadrul discuției Șeful Direcției, Boris Gîlca a prezentat implicarea plenara a Primariei mun. Chisinau si DGAMS in gestionarea crizei persoanelor refugiate din Ucraina, initial la Centrul Moldexpo, ulterior la celelalte centre din subordine si actualmente la Centrul “Patria-Lukoil”.
🔺 Au fost expuse perspectivele asistentei pe termen mediu si lung pentru refugiati, la fel implicarea OIM in suportul necesar pe domeniul asistentei in sanatate etc.
📎 OIM va efectua vizite de documentare in anumite institutii medicale municipale in scopul evaluarii necesitatilor medicale pentru servicii specifice. Totodata OIM va facilita evacuarile medicale peste hotare a persoanelor refugiate cu necesitati speciale (persoane cu dizabilitati, pacienti cu maladii complicate etc.).
☑️ Înaltul oficial OIM a mulțumit Primariei mun. Chișinău și personalului social DGAMS pentru eforturile enorme si grija față de refugiați.
📎 Totodata, dlui Lars Johan Lönnback, șeful Misiunii OIM i-a fost înmânată Diploma Primarului General în semn de recunoștință și înaltă apreciere a asistenței OIM în prestarea serviciilor medicale persoanelor refugiate.